close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Zombies, Run! Як почати бігати вранці

Neyron
Zombies, Run! Як почати бігати вранці
З початком нового року багато людей планують розпочати нове життя, визначає для себе нові цілі та завдання, хоче стати стати краще, ніж рік тому. Одне з завдань, яке часто планують - це поліпшити свою фізичну форму. А найефективніший спосіб досягнення цього - це біг.

Ви вирішили бігати, але так важко піднятися з дивану

Зізнайтеся, скільки раз ви давали собі обіцянку розпочати бігати. Та як зібратися з духом і знайти це сили? Щоночі ти лежиш у ліжку і думаєш: завтра я почну бігати. А щоранку знаходяться якісь причини не робити цього. Проблема багатьох людей, в тому, що ми намагались розпочати бігати вже тисячу разів, і кожного разу щось йшло не так. То виявлялося, що вчора допізна йшов улюблений серіал, то набридає музика для бігу, і взагалі через біг починаєш ненавидіти музику, то не знаєш який вибрати маршрут для пробіжки, то просто немає сил. Знайома ситуація? Якщо ні - то ви просто герої! :) Звісно бувають і винятки, та все ж доволі важко міняти своє життя. Та ось, на щастя вранці сто будильників, які телефонують кожну секунду змогли тебе розбудити. Ура! Частина справи вже зроблена. Залишилося всього лише знайти в собі сили і пробігти ці 30 хвилин. Поки більше брати не будемо, так як планку треба підвищувати поступово, тому що після завтрашньої крепатури раптом прийде усвідомлення що ти в принципі і так у відмінній формі, а цей біг такими темпами зведе тебе в могилу. Як віднайти мотивацію? Цього року допомога прийшла не очікувано - від розробників нестандартного додатку для смартфону для бігу. Zombies, Run! моментально впорається з усіма відмовками від бігу. як почати бігати Єдиний спосіб врятуватися - бігти! Давайте детальніше... Що за «Zombies, Run!» і з чим його їдять, або кого там їдять? Додаток Zombies, Run! поєднує в собі гру і збір інформації про фізичну активність власника. Тобто він зміг об'єднати ваш нудний, але необхідний додаток, що підраховує і зберігає всі стандартні дані під час бігу - час, швидкість, дистанцію, витрачені калорії і вашу улюблену іграшку про зомбі. «Zombies, Run!» - це гібрид іграшки, аудіокниги і тренажерного додатку. Під час першого запуску ви зануритесь у пост-апокаліптичний світ, де зомбі перевернули землю, а люди об'єднуються в таборах, щоб вижити. Ви стаєте Бігуном 5, відповідальним за доставку запасів та виконання спеціальних місій. Навіть якщо ви не фанат зомбі, додаток - ідеальний варіант для бігунів, яким в повсякденних тренуваннях бракує драйву або мотивації, тому що від вашої пробіжки залежить ваше життя і, можливо, майбутнє всього людства. Не знаю, як у вас, а у мене прямо відразу включився режим супергероя.

Як це працює

  • Прогулянка, швидка ходьба або біг у будь-якій точці світу
  • Слухайте свою місію та музику з допомогою навушників
  • Якщо ви натрапите на зомбі, то вам доведеться прискоритися!
  • Ви будете автоматично збирати предмети для створення бази
як працює zombies run Гравцеві надається 23 місії на вибір, він вибирає одну, надягає спортивний костюм, вставляє навушники у вуха і почавши бігти починає чути звуки ходячих мерців, тобто - зомбі. Гра почалася! Біжи! Під час бігу ви чуєте вказівки від тих, що вижили з бази і історію з чого все почалося, як ви сюди потрапили, звідки взялися зомбі і що вам робити далі. Можна також підключити плейлист улюбленої музики, який буде грати в перервах між ігровими періодами. Вже цікаво, чи не так? Далі починається ще цікавіше, коли ти чуєш наближення зомбі, їх крехтіння і стогони, а голос по рації дає команду - «Зомбі! Біжи!», то краще бігти, в іншому випадку існує можливість бути «з'їденим» і, відповідно, програти. Додаток відстежує швидкість вашого бігу, і, якщо ви не прискоритеся, він це зрозуміє і дасть можливість нашим живим померлим спробувати вас на смак. Під час бігу по своєму маршруту ви автоматично збираєте бонуси у вигляді аптечок з медикаментами, зброї, їжі тощо. Після закінчення гри їх необхідно передати нужденним людям. Прийшовши додому після пробіжки, ви продовжуєте гру - потрібно розподілити зібрані бонуси серед населення міста, яке відбивається від атак зомбі. Ви повинні вирішити, кому потрібен одяг, зброя і медикаменти. Щоразу виходячи на пробіжку і збираючи необхідні речі, ви допомагаєте місту. додаток для бігу

Чому цей додаток повинен вас зацікавити

Одна, дві, три пробіжки ... І ось ви вже не мислите собі день без нього - адже жителі міста так потребують вашої допомоги. Кожен день вас чекає нова місія: збір потрібних предметів, порятунок поранених, забіг за «цінним вантажем», який чекає на вас в певній точці. Словом, не нудний біг забезпечений! Звичайно, деякі елементи типових програм для фітнесу тут не завадили б - наприклад, трекінг пройденої відстані, або графік витрачення калорій, але зате додаток володіє тією якістю, якого немає у аналогів - мистецтвом занурення в дійсно захопливу історію. Тому спеціальні фітнес-додатки створені скоріше для тих, хто вже бігає, а Zombies Run долучає до спорту всіх інших, зокрема, фанатів зомбі-фільмів і жахів. Думаю, особливо глибоке занурення в гру ви отримаєте під час бігу ввечері по безлюдних, темних вулицях після перегляду чергової серії Ходячих мерців або чого-небудь більш зловісного. Зомбі, біжи!