close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Технології в побуті: Xiaomi представила сидіння для унітазу з підігрівом

Neyron
Технології в побуті: Xiaomi представила сидіння для унітазу з підігрівом
На краудфандінговой платформі Xiaomi стартував проект сидіння для унітазу з підігрівом. Xiaomi представила сидіння для унітазу з підігрівом. Китайська компанія знову змогла здивувати своїх шанувальників. На майданчику для збору коштів стартував проект сидіння для унітазу Whale Spout з функцією підігріву. Воно може дуже стати в нагоді в зимовий час, як зазначають в компанії. сидіння для унітазу xiaomi

З турботою про найцінніше

Новинка виглядає як звичайне сидіння для унітазу. З одного боку з нього виходить кабель довжиною 1,5 метра для підключення до найближчої розетки, на іншому знаходиться кнопка включення. Це не черговий «розумний» пристрій в звичному розумінні - система просто підтримує температуру в діапазоні від 35 до 38 градусів Цельсія і працює цілодобово (на піку споживання досягає 60 Вт, але в такому режимі система знаходиться рідко). Біде і пульта дистанційного керування немає. Японські унітази-комп'ютери як і раніше поза конкуренцією. У темному приміщенні сидіння вмикає підсвічування, а спеціальне антибактеріальне покриття перешкоджає розмноженню бактерій. Корпус захищений від води за стандартом IPX4.

Скільки коштує?

У Китаї сидіння можна замовити приблизно за $ 26, його випускає партнер Whale Spout, а поставки почнуться в грудні. Новинка не сильно вдарить по гаманцю - деякі звичайнісінькі кришки для унітазу можуть обійтися дорожче, а ціна «розумних» моделей стартує з $ 250.