close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Портативний жорсткий диск Apacer AC732 із захистом від води, падінь і ударів

Neyron
Портативний жорсткий диск Apacer AC732 із захистом від води, падінь і ударів

Компанія Apacer анонсувала «позашляховий» портативний накопичувач AC732, який використовує для підключення до комп'ютера інтерфейс USB 3.2 Gen1. Пристрій сумісний з ПК під управлінням операційних систем Apple macOS, Linux і Microsoft Windows.

Новинка виконана на основі жорсткого диска: місткість може становити 1, 2, 4 і 5 Тбайт. Роз'єм USB служить для обміну даними і подачі живлення - додаткове джерело не потрібно.

Накопичувач має в корпус підвищеної міцності, виконаний відповідно до стандартів MIL-STD-810G і IP68. Він витримує годинні занурення під воду на глибину до одного метра, а також падіння з 1,22-метрової висоти. Крім того, пристрою не страшні удари і вібрація.

Габарити становлять 140×94×24 мм, вага - 320 г у версій на 1/2 Тбайт і 420 г у модифікацій ємністю 4/5 Тбайт. Корпус виконаний з якісного алюмінієвого сплаву.

Відзначається, що USB-роз'єм витримує більше 10 тис. циклів підключення / відключення кабелю. На портативний жорсткий диск надається трирічна гарантія. Відомостей про орієнтовну ціну поки немає.


Neyron


Джерело: Apacer Technology