close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Безкоштовна адресна доставка для приватних осіб на час карантину

Neyron
Безкоштовна адресна доставка для приватних осіб на час карантину
Безкоштовна доставка комп'ютерних товарів від КЦ "Нейрон". Шановні клієнти! В зв'яку з карантином комп'ютерний центр впроваджує безкоштовну доставку для приватних осіб в межах м.Хмельницького. Вам лише потрібно зв'язатись з офісом та оформити замовлення:
  1.  Чистка від пилу та відновлення ПЗ для ноутбуків/ПК
  2.  Заправка лазерних картриджів (від 2 шт)
  3.  Ремонт всіх видів комп'ютерної та оргтехніки, смартфонів
  4.  Замовлення товарів на суму від 1000 грн. (всі види комп'ютерної, оргтехніки, смартфонів, кабельної продукції, камер відеоспостереження та супутніх товарів. офісного паперу, малої та великої побутової техніки)
Телефонуйте прямо зараз і оформляйте замовлення! Відділ сервісу: 097-218-1859 anjelika.reznik@neyron.com.ua Анжеліка Резнік - керівник сервісного центру. Відділ продажу: 097-218-1808 victor.smalyushok@neyron.com.ua Віктор Смалюшок - замісник директора по продажам. Для юридичних осіб, як і зазвичай, безкоштовна доставка працює на весь спектр послуг та товарів! Додаткові умови доставки: Юридичним особам - Доставка здійснюється до вхідних дверей офісної будівлі. Приватним особам - Доставка здійснюється до під'їзду будинка. Поточні акції:
  1. Для працівників наших партнерів/клієнтів - 15% знижка на ремонт особистої техніки.
  2. Для учасників АТО, медичних працівників - мінус 50% на послуги.
Наші менеджери працюють в режимі онлайн, для зручності, можна використовувати вайбер, пошту. Графік роботи - Пн-Пт: 09:00-17:00