close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Встановлення відеоспостереження – кращий спосіб гарантувати безпеку об’єкта і запобігти протиправним діям зловмисників. Сама інформація про те, що об’єкт обладнаний камерами спостереження, відлякує злочинців і дозволяє уникнути конфліктних ситуацій. Якщо ви хочете забезпечити будь-який об’єкт у Хмельницькому сучасними системами безпеки, скористайтеся послугами комп’ютерного центру «Нейрон»: ми пропонуємо послуги з встановлення відеоспостереження для різних організацій, гарантується висока якість робіт і доступні ціни.


Де встановлюються камери спостереження?

Встановлення камер відеоспостереження необхідне на об’єктах різного призначення: камери дозволяють запобігти крадіжкам, уникнути конфліктних ситуацій між персоналом і клієнтами, не допустити розкрадання обладнання самими співробітниками і вирішити ще цілий ряд завдань в області безпеки. Ми пропонуємо встановлення камер на наступних об’єктах:


  • Магазини та супермаркети. Сучасні системи дозволяють повністю контролювати торговий зал і відстежувати дії покупців.
  • Офісні будівлі. Система спостереження за співробітниками підвищує ефективність роботи персоналу і дозволяє виявити порушення дисципліни.
  • Приватні котеджі і під’їзди житлових будинків. Такі системи забезпечують мешканцям спокій і безпеку, вони користуються все більшим попитом для запобігання правопорушень.
  • Склади, гаражі, виробничі та багато інших об’єктів. Для будь-якої будівлі і прилеглої території ми знайдемо найвигідніше рішення.

Процес встановлення відеокамер і його особливості

Встановлення систем відеоспостереження вимагає розробки індивідуального проекту для найбільшої ефективності. Необхідно забезпечити максимально повний огляд території об’єкта і внутрішніх приміщень, для цього підбирається сучасне обладнання. Процес встановлення відеоспостереження включає в себе наступні етапи:


  • Виїзд інженерів комп’ютерного центру «Нейрон» на об’єкт для складання докладного плану розміщення камер. При цьому необхідно виключити так звані «сліпі зони», які весь час залишаються поза увагою камер.
  • Розробка проекту та складання кошторису. Він має бути затверджений замовником, після чого наші фахівці закуповують необхідне обладнання і приступають до його встановлення.
  • Встановлення відеокамер і прокладка кабелів. Можливий прихований монтаж таким чином, щоб спостереження велося непомітно від відвідувачів і співробітників організації.
  • Налаштування відеореєстратора і приймальної апаратури. Зображення з камер відображається на моніторі в приміщенні охорони і керівника, при будь-якій позаштатній ситуації персонал оперативно зреагує на порушення.
  • Здача об’єкту замовнику з наданням повного комплекту технічної документації. Ми гарантуємо точний чесний розрахунок вартості, встановлення відеоспостереження в Хмельницькому не потребуватиме великих витрат.
  • Ми пропонуємо не тільки комплекс послуг з проектування і монтажу системи відеоспостереження, а й комплексне технічне обслуговування. Робота фахівців забезпечить стале функціонування обладнання, а приміщення отримає гарантований надійний захист.


Ціни на встановлення камер відеоспостереження

Вартість встановлення відеоспостереження розраховується відповідно до кошторису: вона залежить від кількості встановлюваних камер, розміру і призначення об’єкта та інших технічних параметрів. Ми пропонуємо монтаж обладнання для систем відеоспостереження будь-якої складності, на нашому рахунку цілий ряд виконаних великих замовлень.


Комп’ютерний центр «Нейрон» швидко впорається із завданням, і будь-який об’єкт отримає надійну і ефективну систему стеження для максимальної безпеки, зателефонуйте на наш номер, або залиште заявку на сайті, щоб дізнатися подробиці і укласти договір.