close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ВИДАЛЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ВІРУСІВ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
ВИДАЛЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ВІРУСІВ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Видалення вірусів це одна з найпопулярніших послуг в рамках швидкої комп’ютерної допомоги. Під час роботи в інтернеті користувач неминуче стикається з шкідливими програмами, які гальмують роботу, намагаються вкрасти введені паролі або безпосередньо вимагають гроші, загороджуючи пів-екрану.

Якщо у ваш комп’ютер потрапив вірус і вирішити цю проблему потрібно якомога швидше, зателефонуйте в комп’ютерний центр «Нейрон»: наші співробітники швидко впораються з поставленим завданням і відновлять нормальну роботу комп’ютерної техніки.

Основні ознаки зараження вірусами

Як зрозуміти, що комп’ютер потребує термінового очищення і системі загрожує небезпека? Далеко не всі віруси відкрито проявляють себе, деякі можуть досить довго «жити» на вашому комп’ютері, негативно впливаючи на його роботу. На зараження системи вірусами зазвичай вказують наступні ознаки:

  • Комп’ютер завантажується дуже довго, збільшився час завантаження окремих програм.
  • Сповільнилася загальна швидкість роботи, комп’ютер став сильніше «гальмувати». Це пов’язано з тим, що шкідливі програми додатково використовують оперативну пам’ять, що призводять до зниження швидкості процесів.
  • Браузер запускається сам собою, з’явилися нові незрозумілі закладки або сервіси, яких ви не встановлювали.
  • На екрані з’являються спливаючі повідомлення з рекламою, або періодично виникає банер, який пропонує розблокування комп’ютера за гроші.

Всі ці ознаки вказують на зараження, при якому лікування комп’ютера від вірусів потрібно проводити якомога швидше. Інакше згодом шкідливі програми призведуть до порушень роботи системи, і її доведеться повністю перевстановлювати з втратою даних.

Джерела проникнення вірусів на комп’ютер

Жоден користувач не застрахований від зараження комп’ютера вірусами, шпигунські програми можуть проникати в систему з різноманітних джерел. Найбільш поширеною причиною зараження стає відсутність на комп’ютері чи ноутбуці спеціальних антивірусних програм для розпізнавання шкідників. Найбільшу небезпеку зараження, після якого необхідне лікування пристрою від вірусів, становлять наступні джерела:

  • Неперевірені підозрілі сайти. Вкрай небажано переходити по надісланим посиланнях, натискати на спливаючі вікна і яскраві оголошення – саме вони ведуть на сайти з шпигунськими програмами.
  • Флеш карти (флешки, карти пам’яті). Будь-яке зовнішнє джерело при підключенні бажано перевіряти антивірусною програмою, щоб не допустити поширення зараження.
  • Локальна мережа. Якщо від вірусів постраждав один комп’ютер в організації, необхідно проводити повну перевірку пристроїв, пов’язаних в єдину локальну мережу.

Послуги по лікуванню комп’ютера від вірусів

Комп’ютерний центр «Нейрон» пропонує вигідні ціни на лікування від вірусів, ми позбавимо від шкідливого ПЗ не тільки комп’ютер, але і ноутбуки, планшети та інші мобільні пристрої. У вартість лікування від вірусу комп’ютера входять ціни на такі послуги:

  • Видалення з системи троянів – шпигунських програм, здатних перехоплювати паролі від сайтів, сторінок соцмереж і гаманців. Це одна з найбільш небезпечних загроз в мережі.
  • Видалення вірусних банерів без повного перевстановлення системи. Наші фахівці позбавлять пристрій від здирницьких оголошень без втрати важливих даних.
  • Очищення реєстру від вірусів і відновлення системи після шпигунської атаки.
  • Установка ліцензійних антивірусних програм. Щоб запобігти повторному зараженню системи.

Вартість видалення вірусів залежить від застосовуваних для очищення методів. Щоб прибрати шкідливу програму, застосовується спеціальне програмне забезпечення, здатне виявити і повністю знищити шкідника, щоб виключити його повторний прояв. Ліцензійні програми вимагають регулярного оновлення антивірусних баз, що теж позначається на ціні видалення вірусів. Наші співробітники не тільки проведуть повний комплекс необхідних робіт, а й проконсультують вас щодо вибору найбільш дієвих методів антивірусного захисту.

Чому при видаленні вірусів варто звернутися до нас?

Комп’ютерний центр «Нейрон» гарантує оперативне реагування на заявки для екстреного очищення комп’ютерної техніки від вірусів. Організаціям не доведеться самостійно везти обладнання у сервіс: ми самостійно здійснимо доставку та повернення пристрою, а фахівці оперативно вирішать дану проблему. Корпоративним замовникам пропонується регулярне абонентське обслуговування для своєчасної чистки всіх пристроїв в локальній мережі і профілактики серйозних неполадок.

Зателефонуйте нам прямо зараз. І вирішіть всі проблеми з відновленням комп’ютерної техніки. На нашому рахунку десятки виконаних замовлень: КЦ «Нейрон» успішно справляється з найскладнішими завданнями, що підтверджують відгуки наших клієнтів.