close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

МОНТАЖ ЛОКАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
МОНТАЖ ЛОКАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Монтаж локальної мережі (англ. Local Area Network (LAN)) – важливий етап роботи із створення єдиної інформаційної системи будь-якої організації. Локальна мережа об’єднує комп’ютерну техніку всіх відділів компанії, а також різні периферійні пристрої. Для забезпечення стабільного зв’язку між ними застосовуються комутатори, маршрутизатори, міжмережеві екрани та інше обладнання.


Монтаж локальної комп’ютерної мережі (ЛКМ) в організації дозволяє користувачам обмінюватися документацією в електронному вигляді, друковувати документи з будь-якої точки офісу, забезпечувати стабільний вихід в інтернет для всіх співробітників. Комп’ютерний центр «Нейрон» пропонує монтаж локальних мереж за доступною вартістю для організацій будь-якого рівня.


Проектування локальної мережі

Проектування і монтаж ЛКМ – складне технічне завдання, проект для кожного офісу є унікальним і вимагає ретельних розрахунків. Наші інженери досліджують потреби замовника для розробки технічного завдання, при цьому враховуються особливості планування будівлі і вимоги до можливостей локальної мережі. Ми пропонуємо кілька варіантів проектування ЛВС в залежності від розмірів компанії:


  • Для невеликих компаній, в яких працюють не більше 7 персональних комп’ютерів, допускається створення локальної мережі без сервера, вона здатна працювати з периферійними пристроями.
  • В організаціях, де потрібно об’єднати до 15 пристроїв, обов’язково використання сервера, який відповідає за зберігання та передачу інформації.
  • Для більших організацій потрібне проектування складної мережі з використанням декількох серверів і додаткового обладнання. Така система здатна витримувати високі щоденні навантаження і забезпечувати надійне зберігання інформації із захистом від хакерських атак.

Завершальним етапом проектування є кошторис на монтаж ЛКМ. Розраховуються майбутні витрати відповідно до обраного технічного рішення, для кожного варіанту ми підкажемо клієнтові найбільш зручні способи заощадити без втрати ефективності.


Етапи робіт по монтажу локальної мережі

Прокладка і монтаж ЛКМ – складний багатоступінчастий процес, він складається з наступних етапів:


  • Придбання матеріалів та обладнання для реалізації проекту. Цю роботу краще доручити фахівцям: наші інженери підберуть все необхідне для прокладки кабелю по будівлі, встановлення телекомунікаційної шафи, розеток та іншого обладнання. Клієнту надається повна фінансова звітність відповідно до кошторису.
  • Монтаж трас для прокладки кабелю і установки кабель-каналів. Ця робота супроводжується великим шумом, часто виникає необхідність руйнувати стіни і проводити інші чорнові роботи. Через це прокладка найчастіше закладається в проект чорнової обробки офісу, і монтаж ЛКМ починається ще до початку роботи співробітників компанії.
  • Прокладка кабелю, монтаж стійок, шаф та іншого обладнання відповідно до проекту. Наші інженери строго дотримуються усіх технічних вимог, які необхідні для високої якості безперебійного зв’язку між пристроями.
  • Установка або заміна розеток, підключення обладнання та його налаштування. Під час тестування виявляються всі можливі несправності, щоб забезпечити стабільне функціонування мережі.
  • Технічний супровід. Після здачі об’єкта в експлуатацію ми забезпечимо комплексне обслуговування для профілактики збоїв і стабільної роботи кожного пристрою. Регулярна діагностика та професійне техобслуговування запобігають збоям, які можуть негативно вплинути на роботу компанії.

Результат роботи наших фахівців – функціональна і ефективна локальна мережа, яка об’єднує роботу всіх пристроїв в організації. Вона допоможе створити єдиний інформаційний простір для спільної роботи співробітників і скоординованої діяльності відділів.


Скільки коштує монтаж локальної мережі?

Ціни на монтаж мережі розраховуються індивідуально для кожної організації: вони залежать від складності проекту, кількості використовуваного обладнання та термінів, відведених на виконання завдання. Комп’ютерний центр «Нейрон» гарантує кожному клієнту вигідні умови співпраці: ми знаходимо найефективніші рішення для бізнесу будь-якого рівня, і ви отримаєте відмінний результат з невеликими витратами.


Ми пропонуємо повний комплекс послуг з проектування ЛКМ, індивідуального складання кошторису, монтажу, запуску, налагодження і подальшого технічного обслуговування. Послуги професіоналів – гарантія відмінного результату: локальна мережа буде працювати без збоїв і неполадок, забезпечуючи оптимальний режим роботи офісу.


Скористайтеся послугами професіоналів прямо зараз: зателефонуйте нам і замовте комплексний монтаж локальної мережі в організації будь-якого масштабу!