close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ

М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ

Код: 525320
empty star empty star empty star empty star empty star
6 999 ₴ instock_yes Товар в наявності

delivery Доставка
  • Самовивіз з офісу "НЕЙРОН" - Свободи, 53, оф.6 Безкоштовно
  • Доставка по місту, від суми покупки - 1000 грн Безкоштовно
  • Самовивіз з КС "Нова Пошти" Тариф перевізника
  • Доставка кур'єром КС "Нова Пошта" Тариф перевізника

payment Оплата
Готівкою, Оплата по рахунку, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
Ідеальне подрібнення м’яса.
М’ясорубка оснащена потужним мотором на 1700 Вт та виготовленими в Японії різальним ножем, що дозволяє ефективно подрібнювати м’ясо. У комплекті насадки для приготування різноманітних страв.

Подрібніть більше м’яса швидше
Поєднання спеціально розробленого леза та технології двигуна Panasonic ще більше підвищує продуктивність подрібнення м’яса. Мотор потужністю 1700 Вт якісно подрібнює м’ясо, забезпечуючи продуктивність до 3,0 кг/хв.

Подрібніть більше м’яса за один раз
Глибокий лоток для м’яса полегшує використання приладу в той момент, коли необхідно перекрутити велику кількість м’яса.

Ріжучий ніж створений для чистої нарізки м’яса
У Японії поширена техніка нарізування інгредієнтів - тягнути ніж під час різання. Це допомагає різати максимально чисто, оскільки використовується найгостріша частина ножа. Вигнутий край ріжучого ножа може досягти такого ж ефекту. Крім того, незначна опуклість леза, як на традиційних японських мечах, допомагає краще пронизувати м’ясо.

Збережіть смак та поживні речовини
Загалом чистий зріз під час нарізки м’яса є одним із факторів, які впливають на кількість шматочків неправильної форми. Ріжучий ніж легко розрізає волокна м’яса, щоб мінімізувати непропорційне розрізання і забезпечити однорідність фаршу.

Японська майстерність для довговічності
Однією з особливостей японських ножів є велика різноманітність форм та розмірів, яка пояснюється вкрай вузькою спеціалізацією кожного окремого ножа. Така різноманітність стала можливою завдяки використанню передових технологій виробництва. Ті ж технології використовуються для виробництва лез для м’ясорубок.

Насадки, які легко міняти
Форма гайки, що фіксує насадку на шнеку, має край, що полегшує утримання та поворот, а також дозволяє легко знімати та замінювати насадку навіть жирними руками.

Читати повністюЗгорнути

Характеристики М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М'ясорубки
Гарантія 12 міс.
Диски для фаршу 3 шт
Колір корпусу чорний
Млинка ні
Насадка для нарізки кубиками Відсутнє
Насадка для нарізки печива Відсутнє
Насадка для приготування ковбас є
Насадка-кеббе є
Підтип М`ясорубки
Потужність 1700 Вт
Продуктивність 3,0 кг/мин
Реверс є
Соковитискач цитрусових Відсутнє
Шинківка/тертка Відсутнє
Шнековий соковитискач (для томатів) Відсутнє

Читати повністюЗгорнути

Відгуки покупців про М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
Залиште свій відгук про цей товар Написати відгук

Читати повністюЗгорнути