close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

У Windows 10 з'явиться підтримка HDR для «Фотошопа»

Neyron
У Windows 10 з'явиться підтримка HDR для «Фотошопа»

Компанія Microsoft почала тестувати в Windows 10 підтримку HDR для додатків з можливістю управління кольором, таких як Adobe Photoshop і Lightroom, а також CorelDraw.

Нововведення з'явилося в тестовій збірці Windows 10 під номером 21382 для учасників програми Windows Insider, що використовують канал Dev.

У Windows 10 October 2020 Update - останньому великому стабільному релізі ОС, такі додатки обмежені колірним простором sRGB. Однак восени нас чекає велике оновлення Sun Valley, коли Microsoft планує реалізувати значне оновлення з підтримкою HDR. Це означає, що програми на кшталт Photoshop, нарешті, зможуть отримати точну передачу кольору і доступ до істинним можливостям сучасних моніторів.

Спочатку підтримка HDR буде додана в додатки, що використовують колірний профіль ICC (International Color Consortium). Для таких додатків, як Photoshop і Lightroom, HDR використовується для підвищення яскравості і вирівнювання рівнів кольору. Завдяки HDR додатки зможуть відображати яскраві елементи, зберігаючи при цьому темні тіні на фотографії.

Джерело: WindowsLatest