close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Як обрати обігрівач. Який обігрівач кращий?

Neyron
Як обрати обігрівач. Який обігрівач кращий?

Взимку особливо актуальним стає питання обігріву приміщень, особливо за відсутності централізованого теплопостачання або не достатньої його потужності.

Але який обігрівач обрати?

Щоб це зрозуміти, розглянемо які бувають обігрівачі і в чому їх особливості.

Види обігрівачів:

  1. Інверторний кондиціонер;
  2. Масляний радіатор;
  3. Конвектор;
  4. Тепловентилятор;
  5. Інфрачервоний обігрівач;
  6. Керамічна панель;
  7. Теплові повітряні завіси.
Особливості обігрівачів:

  1. Дуже популярні зараз є кондиціонери, так як влітку вони холодять, а взимку можна обігріти приміщення. Плюсом є економічність та швидкість. Не потрібно вимикати - кондиціонер сам регулює температуру кімнати. Не перенавантажує мережу. Безпечний в експлуатації і екологічно чистий прилад. Недоліками є висока вартість, чутливість до напруги та швидке охолождення приміщення після вимкнення інверторного кондиціонера.

  2. Перевага масляного радіатора в мобільності - можна обігрівати тільки потрібну кімнату. Пожежна безпека - ці прилади нагріваються до 60 градусів, мають термостат та таймер. Не спалюють кисень. Після вимкнення ще деякий час гріють кімнату. Недоліки - вага, підіймати важко, при падінні може пошкодити ваш ремонт на підлозі. Довго нагрівається. Зовнішня поверхня досить гаряча, тому якщо в будинку є маленькі діти на це потрібно звернути увагу.

  3. Електричний конвектор - доступний по ціні, може бути основним джерелом опалення. Швидко нагрівається, має захист від вологи, тому можна використовувати навіть у ванній кімнаті. Працює безшумно, має таймер та не потребує спеціального підключення до мережі. Недоліки - трохи спалює кисень в кімнаті, споживає багато енергії.

  4. Тепловентилятор - найдоступніший по ціні пристрій, "дуйчик" - в народі. Дуже популярний, компактний, швидко обігріває кімнату. Простий в користуванні. Недоліком є шум, висушення повітря та підйом пилу з підлоги, яку потім ви вдихаєте.

  5. УФО - найекономічніший обігрівач. Працює локально, тобто гріє не повітря, а предмети в своєму полі дії. Тихий. Опіки при близькому контакті - будуть серйозним недоліком, тому УФО більше підходить для відкритих майданчиків, альтанок.

  6. Керамічна панель виглядає сучасно і стильно. Також перевагою є економічність, вона довго прогріває повітря навіть після вимкнення. Безшумна. Не спалює кисень. Мінусом буде ніжна керамічна поверхня, яка може пошкрябатись, побитись, а також, панелі замало для самостійного обігрівання приміщення, тобто, використовувати як додаткове джерело обігріву.

  7. Теплова завіса - це чудовий варіант для офісів з виходом на вулицю або в інший холодний простір для запобігання протягів та витоку тепла з приміщення. Недоліки - зовсім не економить ваші кошти та через специфічність підходить тільки в спеціальних місцях.

Переглянути і придбати усі ці види обігрівачів можна на нашому сайті у розділі "Обігрівачі".

За додатковою консультацією звертайтесь 0972181808  - ми підберемо Вам найкращий варіант на сьогоднішній день.