Neyron Gigabyte розігнала Intel Core i9-11900K та встановила кілька світових рекордів продуктивності
close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Gigabyte розігнала Intel Core i9-11900K та встановила кілька світових рекордів продуктивності

Neyron
Gigabyte розігнала Intel Core i9-11900K та встановила кілька світових рекордів продуктивності

Фахівці компанії Gigabyte встановили новий світовий рекорд розгону флагманського процесора Intel Core i9-11900K серії Rocket Lake-S з використанням новітньої материнської плати Z590 Aorus Tachyon. Для екстремального розгону чіпа в якості охолоджувача застосовувався рідкий азот. В результаті експерименту процесор вдалося розігнати до значних 7314 МГц.

Попутно було встановлено нові рекорди продуктивності в тестах Super Pi 1M і Super Pi 32M, відзначається в прес-релізі виробника.

Ефективність і стабільність розгону Intel Core i9-11900K забезпечила посилена 13-фазна підсистема живлення материнської плати, побудована за схемою 12 + 1. Кожна її фаза здатна витримувати силу струму до 100 А. У складі підсистеми живлення використовується матриця танталових конденсаторів, що забезпечують більш низькі температури і стабільний рівень розгону.

Крім оверклокерських можливостей Gigabyte Z590 Aorus Tachyon готова запропонувати наявність 2,5-гігабітного мережевого інтерфейсу, підтримку бездротових стандартів WI-FI 6E і Bluetooth 5.2, а також функцій QFLASH і Clear CMOS, які полегшать завдання з оновлення BIOS і скидання налаштувань до заводських значень в разі такої необхідності.

В оснащення плати також входять чотири роз'єми PCIe x16, вісім роз'ємів SATA III, три роз'єми M.2 для NVMe-накопичувачів і безліч USB-роз'ємів.

Джерело: GIGABYTE Technology

Онлайн курсы IT