close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ФЛАГМАН SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA З ПЕРОМ S PEN З’ЯВИВСЯ НА РЕНДЕРАХ

Neyron
ФЛАГМАН SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA З ПЕРОМ S PEN З’ЯВИВСЯ НА РЕНДЕРАХ

НА САМІсінький Старий Новий рік, 14 січня, відбудеться презентація смартфонів Samsung серії Galaxy S21. Ресурс LetsGoDigital в партнерстві з італійським дизайнером Snoreyn представив якісні рендери старшого представника цього сімейства.

Мова йде про апарат Galaxy S21 Ultra. Стверджується, що пристрій отримає підтримку фірмового пера S Pen, що дозволить власникам робити рукописні замітки, нариси та ін.

Якщо вірити неофіційній інформації, в оснащення новинки увійде 6,8-дюймовий дисплей на матриці OLED з роздільною здатністю QHD +. Розповідають про адаптивну частоту оновлення, що досягає 120 Гц. По центру у верхній частині екрану можна бачити невеликий отвір для одинарної селфі-камери з передбачуваною роздільною здатністю в 40 млн. пікселів.

Основна багатомодульна камера нібито складатиметься з 108-мегапіксельного датчика, 12-мегапіксельного блоку з ультраширококутною оптикою, 10-мегапіксельного компоненту з 10-кратним зумом і ще одного 10-мегапіксельного датчика. До складу камери увійде система лазерного фокусування.

Samsung Galaxy S21

Залежно від модифікації буде використовуватися процесор Samsung Exynos 2100 або Qualcomm Snapdragon 888. Покупці зможуть вибирати між версіями з флеш-накопичувачем місткістю 128, 256 і 512 Гбайт.

Серед іншого згадані адаптери Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1, а також акумуляторна батарея ємністю 5000 мА·год. Новинка буде поставлятися з операційною системою Android 11, доповненою фірмовою надбудовою One UI 3.

Джерело: LetsGoDigital