close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ЛІЦЕНЗУВАННЯ ВСТАНОВЛЕНОЇ ОС WINDOWS БЕЗ ВТРАТИ ДАНИХ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
ЛІЦЕНЗУВАННЯ ВСТАНОВЛЕНОЇ ОС WINDOWS БЕЗ ВТРАТИ ДАНИХ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ


Ліцензування Windows, це гарантія юридичної чистоти, коректної та стабільної роботи програм, наявність документації та технічної підтримки, безпека в мережі і відсутності витоку інформації.

Але як ліцензувати уже давно існуючу операційну систему Віндовс без втрати даних?



Необхідність ліцензування Windows

Можливо ви вже задалися питанням легалізації операційних систем у своєму парку комп’ютерної техніки. Ось, коротко, те, що вам необхідно знати про ліцензійне програмне забезпечення:

Програмне забезпечення, подібно до інших об’єктів інтелектуальної власності, захищене від несанкціонованого використання законами про авторські права. Ці закони передбачають збереження за автором (видавцем) програмного забезпечення декількох виключних прав, одне з яких – право на створення копій програмного забезпечення. Існують і інші законодавчі обмеження.

Купуючи ПО, ви насправді купуєте не саму програму, а ліцензію – документ, що підтверджує право використання цієї програми. І, звичайно, що підтверджує ваше право отримання оригіналу цієї програми безпосередньо від виробника. При покупці ви отримуєте доступ до оригіналу програми. Це гарантує, що ніхто сторонній (хакер, конкурент, зловмисник, хуліган) не вніс до програми бажані для нього і небажані для вас небезпечні зміни.

Умови використання програмного забезпечення (наприклад, можливість перенесення на інший ПК, право використання попередніх версій) фіксуються в ліцензійній угоді, що надається разом з операційною системою.

Що необхідно ліцензувати в першу чергу?

Фахівці рекомендують в першу чергу ліцензувати операційну систему, засоби безпеки корпоративної мережі і професійні програмні пакети.

Які існують ліцензії Windows

Microsoft пропонує наступні способи ліцензування настільної операційної системи: за допомогою комплекту легалізації Get Genuine Kit для Windows (GGK), корпоративних ліцензій Windows Professional Get Genuine (GGWA), коробкових версій Windows, електронних ключів чи Get Genuine Solution (GGS).

Get Genuine Solution (GGS) — пропозиція в межах програми ліцензування Open Lіcense дає змогу легалізувати неліцензійні копії операційних систем на підприємствах, які використовують 5 ПК або більше. Комплект містить наклейку сертифіката автентичності, яку необхідно наклеїти на корпус ПК. Звертаємо Вашу увагу, що рішення для легалізації Windows (GGS) є для дотримання умов ліцензування на вже наявних ПК. Нові ком’пютери завжди мають бути придбані зі встановленою справжньою версією Windows (п. 3 Умов і положень додаткової угоди Get Genuine Windows Agreement).

Як легалізувати Windows у Хмельницькому?

Зараз в комп’ютерному центрі “Нейрон” є можливість ліцензувати свою операційну систему без втрати даних та перевстановлення системи. Це може бути як найновіша операційна система Windows 10, так і попередні версії: Windows 8.1, Windows 8, та Windows 7.

Вартість такої послуги близько 5000 грн. Дізнатися подробиці можна за телефоном: 097-218-18-59, або у нашому офісі.