close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Очисти свій ноутбук від пилу та вірусів!

Neyron
Очисти свій ноутбук від пилу та вірусів!
Раді повідомити нашим читачам по нашу нову акцію на послуги: "Очисти свій ноутбук від пилу та вірусів!". Трапляється, що справний ноутбук починає гальмувати, зависати, а іноді і вимикається. Як правило у таких випадках повернути комп'ютеру працездатність дозволяє профілактична чистка ноутбука від пилу. Чому? Все дуже просто. При виникненні подібних несправностей висока ймовірність, що причина збоїв в роботі комп'ютера - перегрів процесора. Якщо вчасно не провести чистку ноутбука усередині, пил стає перепоною на шляху повітряного потоку і заважає працювати системі охолодження. В наслідок чого робота пристрою уповільнюється. Коли перегрів стає критичним, апарат, як правило, відключається повністю. Таким чином, звичайний пил може служити причиною збоїв в роботі і привести до серйозної поломки, якщо його вчасно не почистити.

Умови акції:

Здаєте ноутбук або комп'ютер на чистку від бруду та пилу із заміною термопасти – отримуєте антивірусну перевірку та встановлення антивірусної програми безкоштовно. Вартість очистки – 300 грн.

Наші контакти:

Комп’ютерний центр «НЕЙРОН» Вул. Свободи, 53, оф.4 Телефони: 097-218-18-08, 0382-72-00-76, 097-218-18-59. e-mail: kc@neyron.com.ua