close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

Фітнес-браслет від Garmin: рік без підзарядки і кольоровий екран

Neyron
Фітнес-браслет від Garmin: рік без підзарядки і кольоровий екран
Фітнес-браслет Garmin Vivofit 4: кольоровий екран і рік без підзарядки.   Garmin представила свій найдоступніший фітнес-браслет - Vivofit 4. Нова модель отримала негаснучий кольоровий дисплей і працює на батарейках, які потрібно міняти приблизно лише раз на рік.

Що вміє фітнес-браслет?

Garmin Vivofit 4 автоматично визначає вид вашої активності, включаючи прості кроки, біг, їзду на велосипеді, заняття на еліптичному тренажері і плавання. Корпус гаджета витримує тиск в 5 атмосфер, що еквівалентно зануренню у воду на глибину до 50 метрів. Екран з роздільною здатністю 88x88 крапок відтворює 8 кольорів. На ньому відображається кількість кроків і пройдена відстань, витрачені калорії і прогноз погоди. На вибір доступно кілька тем. Повідомлення зі смартфона не підтримуються, зате за допомогою браслета можна знайти залишений в кімнаті апарат (якщо, звичайно, на ньому включений Bluetooth). Vivofit 4 вміє нагадувати про необхідність пройтися, якщо користувач довго сидить. Монітор сну і будильник також присутні. Детальна статистика активності доступна в мобільному додатку Garmin Connect, власної пам'яті трекера вистачить на чотири тижні роботи без синхронізації. Дві батарейки-таблетки формату SR43 дозволяють надовго забути про зарядку.

Ціна браслету

Garmin Vivofit 4 вже доступний в американському Amazon за $ 80, а додаткові змінні ремінці (випускаються в двох розмірах) обійдуться по $ 20 за штуку. Для порівняння, попередник Vivofit 3 коштував на старті від $ 100. А народний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 2 обійдеться в кілька разів дешевше, але плавати з ним не рекомендується (тим більше, що програмне забезпечення не вміє визначати цей вид активності). Головний недолік новинки - відсутність хоча б базових повідомлень про дзвінки й повідомлення, які є навіть у Fitbit Flex 2 без дисплея (коштує $ 60 в США). https://youtu.be/Jhtz2f0-YGY Джерело: Garmin