close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ЗАПРАВКА І ВІДНОВЛЕННЯ КАРТРИДЖІВ ДО ЛАЗЕРНИХ ПРИНТЕРІВ В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
ЗАПРАВКА І ВІДНОВЛЕННЯ КАРТРИДЖІВ ДО ЛАЗЕРНИХ ПРИНТЕРІВ В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Комп’ютерний центр “НЕЙРОН” здійснює заправку і відновлення будь-яких картриджів у Хмельницькому з безкоштовною доставкою в найкоротші терміни, а наші розумні ціни приємно Вас вразять. Користуючись нашими послугами, Ви отримуєте у першу чергу якість! Ми використовуємо витратні матеріали кращих світових виробників.

Заправка картриджів це лише на перший погляд простий процес, насправді якісна заправка картриджів вимагає вимагає відповідних знань, досвіду, кваліфікації і обладнання. Тому краще і ефективніше процес заправки доручити фахівцям, особливо, коли мова йде за лазерні принтери та пристрої.

Також варто пам’ятати, що тонер, яким заправляються картриджі, при попаданні у дихальні шляхи, становить собою значну небезпеку для здоров’я людини.

Професійну заправку і відновлення картриджів до лазерних принтерів у Хмельницькому можна зробити у комп’ютерному центрі “Нейрон”.

Наші фахівці проводять заправку картриджів за технологією, яка дозволяє добитися від лазерних картриджів максимальної кількості заправок, при цьому, не втрачаючи якість друку. Тому заправка картриджів у нашому центрі дасть Вам можливість у майбутньому заощадити на покупці нових.

Крім того, наша компанія безпосередньо співпрацює з постачальниками розхідних матеріалів, що дає нам можливість забезпечувати високу якість послуг за розумну ціну.

Для заправки картриджів застосовується тонер SCC компанії «Static Control Companents», яка є світовим лідером по виготовленню компонентів для відновлення картриджів.

Використовуючи якісні витратні матеріали, ми продовжуємо життя картриджу будь-якої фірми: HP, Canon, Samsung, Epson, Brother та ін.

Наші переваги:

  • Гарантований контроль якості та кількості розхідних матеріалів забезпечать максимальний ресурс роботи Ваших картриджів.
  • Маркування картриджа надасть можливість контролювати ресурс заправки картриджа та періодичність заміни комплектуючих.
  • Планове технічне обслуговування та чистка картриджа при кожній заправці.

Додатково для постійних клієнтів діє послуга “Картридж на заміну” – поки Ваш картридж заправляється, ми надаємо свій безкоштовно.

Дізнатися ціни на заправку картриджів в Хмельницькому можна за цим посиланням: Ціни на заправку картриджів КЦ Нейрон.