close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

УСТАНОВКА WINDOWS (ПЕРЕУСТАНОВКА ВІНДОВС) В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
УСТАНОВКА WINDOWS (ПЕРЕУСТАНОВКА ВІНДОВС) В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Свіжо встановлена операційна система Windows не тільки усуває неполадки, але і прискорює роботу комп’ютера або ноутбука.

Операційна система, скор. ОС (англ. Operating system, OS) – комплекс програм, призначених для управління ресурсами комп’ютера та організації взаємодії з користувачем.


Якщо говорити доступною мовою, це оболонка між користувачем і електронним пристроєм, що інтерпретує дії людини в зрозумілі комп’ютеру команди. І навпаки.


На сьогоднішній день існує багато операційних систем, але найбільш відомими і поширеними є UNIX-подібні системи і ОС сімейства Microsoft Windows. Наші фахівці можуть встановити будь-яку операційну систему на ваш комп’ютер або ноутбук, в залежності від вашого бажання і необхідності: OS Windows, Lunix, Mac OS та інші.

Для домашнього, офісного використання найкраще підходить OS Windows. Найбільш вдалі операційні системи це Windows XP, Windows 7 і Windows 10. Вони відрізняються роком випуску і системними вимогами. Перед тим як розпочати установку операційної системи слід вибрати найбільш оптимальну для Вашого персонального комп’ютера і Ваших завдань.


Windows XP – найстаріша і найменш вимоглива до потужності заліза комп’ютера (процесору і обсягу оперативної пам’яті). Тому її можна дотепер зустріти на слабких старих комп’ютерах і нетбуках.


Windows 7, напевно найбільш вдала операційна система від Microsoft, якій однак наступного року виповниться вже 10 років. Красива і зручна ОС для домашнього ПК.


Windows 10 найновіша операційна система. Основна особливість – повноцінна підтримка роботи на сенсорному екрані. Мета її створення, одна система для всіх пристроїв, компа, планшета і телефону. На цій ОС працюють усі сучасні пристрої.


Комп’ютерний центр “Нейрон” пропонує Вам висококваліфіковані послуги з інсталяції windows. Саме наші фахівці підійдуть до справи з усією серйозністю, послуга буде проведена на високому професійному рівні, адже від професіоналізму майстра буде залежати як довго відпрацює Віндовс. При замовленні послуги повна установка Windows ви отримаєте повністю робочий ПК, після нашої роботи Вам нічого не доведеться переробляти або встановлювати.


Коли потрібна переустановка Віндовс

Коли може знадобитися установка / перевстановлення Віндовс?


Якщо Ваш ноутбук або комп’ютер дивно поводиться, наприклад, постійно гальмує, система видає безліч помилок, не реагує на ваші команди, мимоволі починає перезавантажуватися або взагалі не завантажується – все це ознаки того, що ваша операційна система працює зі збоями і вимагає професійного втручання комп’ютерного майстра.


Чому виникають помилки в роботі операційної системи?

Помилки виникають через комп’ютерні віруси, трояни та інший шкідливий софт. Це також може бути неправильне налаштування системи, неграмотна робота з дисками.


З часом засмічення різними непотрібними файлами, залишками від програм та ігор призводить до нестабільної роботи комп’ютера і ноутбука.


Установка Windows в Хмельницькому

Наш комп’ютерний сервісний центр надає комп’ютерні послуги з діагностики ПК, обслуговування, налаштуванню і ремонту комп’ютерів ноутбуків. Установка Windows в Хмельницькому будь-якої редакції і конфігурації на дому і офісі.


Установка і настройка Віндовс в Хмельницькому здійснюється тільки кваліфікованими майстрами, які знають всі нюанси і особливості даної операційної системи і устаткування персонального комп’ютера.


Установка Віндовс в м. Хмельницький нашими комп’ютерними спеціалістами виконується швидко, якісно і недорого. А при необхідності, можливо відновити, встановити або перевстановити Windows в Хмельницькому прямо на дому у замовника.


Опис послуги з установки Windows.

Комплексна установка Windows: інсталяція Windows XP / 2003 / Vista / Seven / 10, зі збереженням даних, драйверів, налаштування комп’ютера, підключення до локальної мережі, якщо така є, підключення інтернет. Даний пакет включає установку комплексу програм для зручності користувача (архіватори, кодеки, графічні редактори…).


Перевстановлення на бухгалтерському комп’ютері: перевстановлення операційної системи зі збереженням бухгалтерського програмного забезпечення і документів.


Установка Windows Server 2003, 2008 або 2012: вартість установки даного типу систем коливається від завдань сервера.


Відновлення Windows: – навіщо це потрібно? Припустимо, у Вас встановлена і налаштована ОС, і стоїть велика кількість софту, на якому Ви працюєте. Природно після перевстановлення Вам доведеться знову встановлювати і налаштовувати софт, крім цього можна втратити важливі файли. Відновлення Windows – це відновлення роботи ОС, пошук помилок завантаження і їх усунення, при цьому всі файли і програми зберігаються в початковому вигляді.


Налаштування: включає в себе оптимізацію роботи операційної системи, установку софта, оптимізацію реєстру, і безпосередньо тонке налагодження для прискорення роботи самої системи в цілому. Іноді налаштування може включати видалення деякого програмного забезпечення або відключення програм з автозапуску, для прискорення включення ПК.


Комп’ютерний сервісний центр “Нейрон” знаходиться в Хмельницькому, тому швидка комп’ютерна допомога по відновленню OS Windows, перевстановлення або установці Віндовс можлива вже через 1-2 години після виклику комп’ютерного майстра по телефону додому або в офіс.


Що включає в себе комплексна (повна) інсталяція Windows?


  • Збереження даних користувача;
  • Діагностика жорсткого диска;
  • Видалення і форматування логічного диска з ОС;
  • Інсталяцію безпосередньо самої операційної системи;
  • Інсталяцію драйверів, і софта (антивірус, архіватор, браузер, кодеки …);
  • Підключення до інтернету та локальної мережі. Налаштування ОС.

На бухгалтерському комп’ютері додатково можливо збереження усіх програм (клієнт-банки, 1С, програми здачі звітності).

У випадку зараження комп’ютера можливо розблокування будь-якої версії Віндовс від вірусу.


Консультація:

Якщо у Вас є питання, фахівці КЦ “Нейрон” з задоволенням дадуть на них відповідь – телефонуйте, або залишайте заявку на сайті і ми передзвонимо.