close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ТОП 10 КРАЩИХ НОУТБУКІВ 2017

Neyron
ТОП 10 КРАЩИХ НОУТБУКІВ 2017

Отже, Ви вирішили придбати ноутбук, але як не прогадати з моделлю? Зараз продається велика кількість різноманітних моделей і обрати кращу з них може бути доволі складним завданням.


Величезна кількість ноутбуків є в мережі Інтернет або в розділі електроніки будь-якого інтернет-магазину, що змушує надовго затримуватися на стадії вибору.


Щоб краще зорієнтуватись, пам’ятайте, що ноутбук, в першу чергу, потрібно підбирати під свої потреби або на перспективу. Від цього і відштовхуватись.


Тобто, для офісної роботи не потрібна ігрова відеокарта, можна дивитись середню цінову категорію. Вибір ігрового ноутбуку потрібно робити з перспективою, тому що ігри оновлюються і потребують все більше ресурсів – через рік улюблена гра вже може не запуститись навіть на середніх налаштуваннях.


Щоб полегшити Вам вибір, ми провели власне дослідження. В руках інженерів нашого комп’ютерного центру побували сотні різноманітних систем, щоб допомогти Вам знайти кращий ноутбук.


Мусимо зазначити, що даний рейтинг це суб’єктивна думка наших спеціалістів, яка не претендує на істину, адже у кожного може бути власний досвід.


Для початку, кілька загальних порад:


  • Чим більше у ноутбука оперативної пам’яті – тим краще. Орієнтуйтесь на розмір не менше ніж 8 Гб, якщо звісно мова не йде про недорогі моделі.
  • Наявність SSD або можливості його встановити – великий плюс. Швидкість роботи, енергоефективність, краща стійкість до ударів та інших фізичних впливів.
  • Добре, якщо ноутбук має роз’єм USB Type-C, ще краще, якщо він поєднаний з Display Port, в ідеалі – Thunderbolt по USB-C (але останній варіант можна зустріти лише на більш дорогих моделях). Незабаром цей порт буде значно більше затребуваний, ніж зараз.
  • Якщо ви з тих користувачів, які після покупки ноутбука форматують диск з ліцензійною Windows 10, під час вибору ноутбука пошукайте: а чи немає аналогічної моделі, але без попередньо встановленою ОС, щоб не переплачувати за неї.

А тепер розпочинаємо наш рейтинг, для того щоб було зручніше оцінити переваги тієї, чи іншої моделі ми розділили їх на три категорії: “Недорогі ноутбуки”, “Ноутбуки для комфортної роботи” та “Високопродуктивні ноутбуки”.


Недорогі ноутбуки

Орієнтовні ціни: 6200-6500 грн.


10. ASUS E502NA

Neyron

Доступний 15-дюймовий ноутбук серії ASUS VivoBook в легкому і компактному корпусі. Підходить для роботи з додатками Microsoft Office, перегляду фільмів, веб-серфінгу. В ігри грати на цьому ноутбуці не рекомендуємо, основна його перевага – низька ціна.






9. Acer Extensa EX2519-C4XE


Neyron



















Один з найдешевших ноутбуків в нашому огляді. Завдяки класичному діловому дизайну позиціонується як пристрій для бізнесу. Можна використовувати для навчання та все ж, якщо у Вас не обмежений бюджет, ми радимо звернути увагу на наступні моделі.






8. Acer Extensa EX2519-P2H5


Neyron

Більший об’єм оперативної пам’яті та кращий процесор дозволяє цьому ноутбуку краще справлятися з покладеними на нього завданнями. Його часто беруть для бухгалтери для роботи, студенти для навчання, а також для домашнього використання.






7. Dell Inspiron 3552


Neyron



Ноутбук з 15,6-дюймовим екраном, поєднує в собі непогану продуктивність і автономність та готовий витримати найбільші навантаження у цій категорії. Його можна використовувати вдома та в офісі. Добрий варіант для роботи з документами, перегляду фото- та відеоконтенту, а також для серфінгу в інтернеті. На дозвіллі можна пограти і в ігри, щоправда сучасні ігри, на зразок танків і відьмака він не потягне.




Ноутбуки для комфортної роботи

Орієнтовні ціни: 9600-10000 грн.


6. HP Notebook 15-ay556ur

Neyron


Хороший середнячок, з процесором Intel Core i3. Завдяки процесору можна комфортно працювати, грати, виконувати відразу кілька завдань. Ноутбук забезпечить швидкість, достатню для вирішення будь-яких завдань.






5. Dell Inspiron 3567


Neyron

Універсальний 15.6-дюймовий ноутбук з хорошим процесором та за доступною ціною. Наявна уся необхідна для продуктивної роботи функціональність. Забезпечує комфортну роботу, якісний перегляд фільмів і музики. Бухгалтерія, скайп, вайбер, браузер, клієнт-банк, аутлук – з усім цим ноутбук чудово справляється. Можна грати в ігри на мінімальних налаштуваннях.






4. ASUS X541UA

Neyron

Ноутбук для швидкої одночасної роботи в декількох запущених програмах. Той самий процесор, що і в попередніх ноутбуках цієї категорії та вдвічі більший жорсткий диск. Справляється з завданнями будь-якої складності. Гарна якість відео, обладнаний роз’ємом USB 3.1 Type-C, HDMI і VGA, а також карт-рідером.






Високопродуктивні ноутбуки

Орієнтовні ціни: 16200-18000 грн.


3. Dell Vostro 3568

Neyron

15.6-дюймовий дисплей цього ноутбука забезпечує чіткий показ деталей у роботі з електронними таблицями, фінансовими даними або електронною поштою. Процесор Intel Core i5-7200U забезпечує все необхідне для зручності роботи в офісі або вдома. Два модулі пам’яті SoDIMM DDR4 дозволяють одночасно тримати відкритими декілька програм і перемикатися між ними без затримки. Додаткова перевага – стійкість проти нетривалого перебування в умовах високої температури до 65 °C.






2. ASUS X556UQ


Neyron


Цей ноутбук може використовуватися для самих різних цілей. Ним користуються інженери, бухгалтери та інші фахівці, які використовують його для математичних обчислень. Також у нього чудові мультимедійні можливості. Дискретна відеокарта GeForce GT 940MX дозволяє грати сучасні ігри, використовувати фотошоп та інші важкі програми.






1. Dell Inspiron 5567

Neyron

Відмінний ноутбук для роботи і розваг. Не тупить, за рахунок процесора Intel Core i5-7200U не гальмує при запуску важких програм. Має гарний насичений кольорами екран, переваги якого відчуваються під час перегляду фільмів та інших медіа файлів. Акумулятор пристрою здатний тримати заряд досить довгий час. Чудовий вибір для розваг, ігор і роботи.


***


Обираючи собі ноутбук, не забувайте почитати відгуки про нього та огляди в Інтернеті. Якщо Ви бачите, що в багатьох відгуках названо однаковий недолік, а він для вас критичний – варто задуматися про те, щоб розглянути інший варіант.


Якщо ж Ви натрапили на один відгук, де вказано що в ноутбука биті пікселі по всьому екрану, він розвалюється на очах, плавиться при роботі і все висне, а у більшості інших із цим все в порядку, то, ймовірно, негативний відгук не надто об’єктивний.


Якщо Вам потрібна порада у виборі ноутбука – запитуйте в коментарях, спробуємо допомогти.