close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

РЕМОНТ КОМП’ЮТЕРІВ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
РЕМОНТ КОМП’ЮТЕРІВ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Комп’ютерний центр «Нейрон» пропонує ремонт комп’ютерів будь-якої складності за найвигіднішими цінами. Адже без комп’ютерної техніки сучасна людина не в змозі обійтися ні вдома, ні в офісі, будь-які несправності зупиняють роботу і призводять до серйозних незручностей. Щоб швидко і надійно усунути неполадки, довірте роботу професіоналам: фахівці нашої компанії успішно справляються з найскладнішими несправностями.


Ми пропонуємо обслуговування приватних клієнтів і організацій: сервісний ремонт комп’ютерів за вигідними цінами – кращий спосіб надовго вирішити проблему без зайвих витрат.


  • Шум в комп’ютері
  • Не включається ноутбук чи комп’ютер, як бути?
  • Завис комп’ютер, як бути?
  • Що робити, якщо залив ноутбук?
  • Забруднення пилом, як уникнути ремонту ноутбука


Коли потрібен терміновий ремонт комп’ютерів?

Комп’ютерний центр «Нейрон» пропонує послуги з ремонту комп’ютерів на вигідних умовах: довірте роботу досвідченим фахівцям з багаторічним стажем, і вам не доведеться сумніватися в результаті.


Найчастіше до наших фахівців звертаються з наступних причин:


  • Комп’ютер показав «Синій екран». Це тривожний симптом, який свідчить про проблеми з материнською платою, він також виникає при недостатній потужності блоку живлення, проблемах з оперативною пам’яттю і інших серйозних несправностях. Щоб точно виявити причину і усунути проблему, необхідна професійна діагностика.
  • Комп’ютер не включається. Найчастіше це говорить про несправність блоку живлення, іноді виникає несправність самої кнопки включення.
  • Комп’ютер починає сильно «гальмувати» або зависає зовсім. Часто це пов’язано з неполадками системи охолодження або оперативної пам’яті, така проблема призводить не тільки до уповільнення роботи, а й до втрати важливих даних.
  • Пристрій самостійно перезавантажується. Це говорить про перегрів процесора, порушеннях в роботі системи охолодження, неполадки блоку живлення, можливі й інші причини даної проблеми.
  • При роботі системного блоку підвищується рівень шуму. Так буває, коли кулер забивається пилом, або пошкоджені деталі вентиляторів. Для усунення проблеми необхідно розібрати блок, почистити вентилятори і замінити зношені комплектуючі.

Терміновий ремонт комп’ютерів необхідний вже при першій появі кожного з цих симптомів. Не варто відкладати вирішення проблеми, з часом ситуація може тільки погіршитися. Зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті, щоб викликати майстра в офіс. Наші фахівці швидко впораються з поставленим завданням будь-якої складності.


Послуги з ремонту комп’ютерів

Ремонт комп’ютерів в Хмельницькому проводиться за вигідними цінами, ми пропонуємо клієнтам доступні умови співпраці і гарантуємо відмінний результат. Ремонт включає в себе повне або часткове розбирання системного блоку, проведення діагностичних операцій і заміну комплектуючих. Після налаштування системний блок знову буде готовий до роботи, під час ремонту ми робимо все для збереження важливої інформації на жорсткому диску.


Крім ремонтну, нашим клієнтам пропонується ще цілий комплекс послуг:


  • Установка ліцензійної операційної системи Windows. Установка піратських копій не гарантує стабільної роботи системи, і вона може вийти з ладу в самий відповідальний момент. Щоб цього уникнути, замовте установку ліцензійного програмного забезпечення.
  • Встановлення програмного забезпечення за бажанням клієнта. Сервіс з ремонту комп’ютерів встановлює виключно ліцензійні програми, якими гарантується повна працездатність.
  • Установка антивірусів, що запобігають зараженню системи шпигунськими програмами, троянами і іншим шкідливим ПЗ. Це необхідна умова працездатності комп’ютера і його надійного захисту від усіх зовнішніх загроз.


Скільки коштують наші послуги з ремонту комп’ютерів?

Комп’ютерний центр «Нейрон» гарантує кожному клієнту вигідні ціни на ремонт комп’ютерів: скористайтеся нашою пропозицією, щоб відновити всі функції пристрою з мінімальними витратами. Для заміни несправних деталей ми використовуємо тільки якісні запчастини, професійний підбір комплектуючих гарантує їм довгу службу.


Після завершення ремонту ми даємо клієнту гарантію на тривалий термін, крім того, ви отримаєте докладні консультації по експлуатації комп’ютерної техніки. Якщо повторні неполадки виникнуть не з вини користувача, ми проведемо ремонт безкоштовно.


Вартість наших найпопулярніших послуг відображено у прайсі на ремонт комп’ютерів, точна ціна розраховується після індивідуальної діагностики.


Якщо у вас виникли проблеми з комп’ютером, не відкладайте виклик фахівця і зателефонуйте нам прямо зараз! Майстер приїде безкоштовно, ми гарантуємо невисоку вартість ремонту і його результативність. Комп’ютерний центр «Нейрон» співпрацює на постійних умовах з десятками комерційних організацій в Хмельницькому, відгуки наших клієнтів підтверджують відмінну якість обслуговування.