close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ПРОЕКТУВАННЯ І МОНТАЖ МЕРЕЖ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
ПРОЕКТУВАННЯ І МОНТАЖ МЕРЕЖ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Проектування і монтаж мереж

Один з основних напрямків комп’ютерного центру “Нейрон” – проектування та встановлення дротових і бездротових мереж, ми працюємо з організаціями та приватними клієнтами. Ця послуга потрібна кожній організації: локальна мережа забезпечує постійний зв’язок між пристроями для передачі даних і спільного вирішення завдань. Висока кваліфікація наших інженерів забезпечує локальній мережі стабільну роботу, а також максимальну захищеність інформації при передачі.


Послуги КЦ “Нейрон” з проектування та побудови мереж

Побудова локальної мережі – завдання для досвідчених фахівців: проект розробляється згідно з особливостями будівлі та кількістю пристроїв, які потрібно підключити до зовнішньої (інтернет, VPN) і локальної мережі. Наша компанія працює в декількох напрямках:


  • Проектування і монтаж дротових і бездротових мереж. Технології Wi-Fi з бездротовим підключенням зручні в старих будівлях з низькими стелями, в орендованих комплексах, виставкових центрах та інших приміщеннях, планування яких постійно змінюється. Наші проектувальники оберуть найкращий варіант створення мережі для її стабільної і швидкої роботи.
  • Побудова безшовних бездротових мереж. Це одна мережа з доступом через Wi-Fi, розміщена на великій площі. Звичайні роутери з таким завданням не впораються через невеликий радіус роботи, наші проектувальники вибирають найбільш сучасні технологічні рішення.
  • Побудова високошвидкісних бездротових мереж. Такі мережі забезпечують високу швидкість передачі даних навіть при великій кількості одночасно підключених стаціонарних і мобільних пристроїв.

Ми пропонуємо повний комплекс послуг з побудови локальної мережі та організації доступу в інтернет для будинку або для офісу. Мережа працюватиме без збоїв і неполадок, робота професіоналів – гарантія надійності і довговічності встановленої системи зв’язку.


Чому варто звернутися в комп’ютерний центр “Нейрон”?

Клієнтам КЦ “Нейрон” доступні найсучасніші технології створення і установки дротових і бездротових мереж, наші інженери успішно справляються з завданнями будь-якої складності. Замовникам після закінчення робіт надається тривала гарантія, що підтверджує надійність роботи проектувальників і монтажників.


Оформіть заяву вже сьогодні! Проект нової локальної мережі буде закінчено і реалізований в мінімальні терміни, і ви залишитеся задоволені результатом.


Якщо у Вас залишилися питання – надішліть заявку, ми надамо усі відповіді в якнайкоротший термін.