close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ОБСЛУГОВУВАННЯ ПК І НОУТБУКІВ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Neyron
ОБСЛУГОВУВАННЯ ПК І НОУТБУКІВ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Одним з напрямків роботи комп’ютерного центру «Нейрон» є абонентське обслуговування комп’ютерів: ми пропонуємо клієнтам вигідні умови аутсорсингу і найдоступніші ціни. Будь-які поломки комп’ютерної техніки уповільнюють або повністю паралізують роботу організації, тому потрібно подбати про своєчасну профілактику неполадок. КЦ «Нейрон» візьме на себе всі профілактичні роботи, а також усунення будь-яких збоїв в роботі обладнання, ми пропонуємо надійну технічну підтримку.


Що входить в абонентське обслуговування?

Обслуговування комп’ютерів – це комплекс робіт, спрямованих на запобігання можливих неполадок і швидке усунення будь-яких можливих збоїв. Передача цих функцій на аутсорсинг набагато вигідніше для будь-якої організації, ніж утримання штатного фахівця: ремонт та обслуговування комп’ютерів обходиться значно дешевше, крім того, ви в будь-який час можете викликати спеціаліста для вирішення будь-яких технічних проблем.


Обслуговування комп’ютерів організацій включає в себе наступні послуги:


  • Установка нового обладнання, організація нового робочого місця в офісі. Ми встановлюємо і підключаємо до локальної мережі не тільки комп’ютери, але і принтери, сканери, копіри і іншу офісну техніку.
  • Установка, оновлення та налаштування програмного забезпечення. Ми працюємо тільки з ліцензійними програмами, у нас немає ненадійних піратських копій.
  • Захист комп’ютерів від вірусів. Включає в себе установку спеціальних антивірусних програм і регулярне чищення з усуненням виявлених загроз.
  • Створення резервних копій даних за встановленим графіком. Такі копії дозволять швидко відновити втрачені дані за будь-яких збоях.
  • Усунення будь-яких неполадок в роботі комп’ютерної техніки і локальної мережі. Інженер виїжджає на об’єкт у зручний для вас час.
  • Обслуговування серверів, усунення будь-яких неполадок при підключенні до інтернету.
  • Забезпечення інформаційної безпеки, створення системи захисту для відбиття хакерських атак. Кожен власник організації повинен подбати про безпеку, щоб виключити крадіжку важливих даних.

Це лише частина робіт, що входять в технічне обслуговування комп’ютерів і оргтехніки. Ми пропонуємо повний комплекс послуг, який забезпечить стабільну безаварійну роботу обладнання, а також оперативне усунення будь-яких випадкових збоїв і неполадок.


Чому варто звернутися до нас?

Комп’ютерний центр «Нейрон» вже більше 10-ти років працює в Хмельницькому, нашими постійними клієнтами стали десятки організацій різного рівня. Замовити обслуговування комп’ютерів і оргтехніки в нашій компанії вигідно з кількох причин:


  • Технічна підтримка. Ми завжди готові до роботи, наші фахівці виїжджають за заявками клієнтів для оперативного усунення несправностей.
  • Можливо віддалене обслуговування комп’ютерів. Дрібні неполадки усуваються навіть без виїзду фахівця в офіс, віддалене обслуговування дозволяє відновити роботу в мінімальні терміни і не втрачати прибуток.
  • Зручна співпраця з кожним клієнтом. Для профілактичних робіт розробляється індивідуальний графік, роботи проводяться так, щоб не заважати основному персоналу і не відволікати співробітників.
  • Ви платите за результат. Наші послуги забезпечать стабільну роботу всієї комп’ютерної техніки, при цьому вам не доведеться переплачувати. Технічне обслуговування та ремонт комп’ютерів силами професіоналів позбавлять від великих поломок і великих фінансових втрат.
  • Вигідні тарифи на всі види робіт. Ми пропонуємо доступні рішення для малого, середнього і великого бізнесу, виберіть відповідний тарифний план для максимальної економії.

Як почати співпрацю?

Щоб забезпечити надійну і стабільну роботу всієї комп’ютерної та офісної техніки в організації, зателефонуйте нам і обговоріть всі умови укладення договору. Ознайомтеся з пропонованими тарифними планами і обговоріть з менеджером компанії найбільш вигідне рішення для вашого бізнесу. Оплата послуг професіоналів обійдеться набагато дешевше, ніж ліквідація наслідків серйозних збоїв і аварій, в цьому вже переконалися десятки наших клієнтів.


Ціни на обслуговування комп’ютерів і серверів залежать від кількості обладнання, що використовується організацією, і переліку необхідних послуг. В наші тарифні плани входять всі необхідні види робіт, що забезпечують безаварійне функціонування техніки.


Почніть співпрацю вже сьогодні і переконайтеся, що ми пропонуємо по-справжньому вигідні умови. КЦ «Нейрон» стане для вас надійним партнером, ми гарантуємо високий професіоналізм і відповідальне ставлення до кожного замовлення.