close
information
phone Зв'язатися з намиtop-arrow-down
bars
search

ІТ АУТСОРСИНГ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ – СВОЄЧАСНЕ УСУНЕННЯ НЕСПРАВНОСТЕЙ КОМП’ЮТЕРІВ

Neyron
ІТ АУТСОРСИНГ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ – СВОЄЧАСНЕ УСУНЕННЯ НЕСПРАВНОСТЕЙ КОМП’ЮТЕРІВ

В наш час будь-яка організація не може обійтися без комп’ютерів і оргтехніки, крім того, між пристроями повинна функціонувати локальна мережа, та стабільне підключення до інтернету. Забезпечити своєчасне усунення неполадок всього комп’ютерного обладнання допоможе IT-аутсорсинг: «Нейрон» пропонує компаніям будь-якого рівня широкий спектр послуг з ремонту і технічного обслуговування.


Переваги IT-аутсорсингу

IT-аутсорсинг для сучасної компанії – кращий спосіб заощадити гроші і при цьому забезпечити повну працездатність всього комп’ютерного обладнання. Не кожна організація може дозволити собі тримати технічного фахівця високого класу в штаті: крім зарплати, необхідно оплачувати відпустки, лікарняні, платити податки і соціальні виплати. Крім того, якщо співробітник один, він може раптово захворіти, в результаті чого будь-які технічні неполадки паралізують роботу компанії.


Послуги IT-аутсорсингу вирішують усі ці проблеми. Укладіть договір з комп’ютерним центром «Нейрон», і наші співробітники усунуть будь-які проблеми в роботі вашого обладнання у зручний для вас день. Аутсорсинг в IT-сфері має відразу кілька переваг:


Технічна підтримка. Допомога прибуде саме тоді, коли вона потрібна, наші співробітники оперативно реагують на заявки клієнтів. Ви завжди можете розраховувати на термінову допомогу у вирішенні технічних питань.

Економія коштів. Перевага IT-аутсорсингу – плата за результат, а не за час, проведений співробітником в офісі. Це дуже вигідно: компанія отримує можливість економити без будь-яких незручностей.

Широкий спектр послуг. Один фахівець не в змозі впоратися з усіма видами технічних проблем. Після укладення договору у вашому розпорядженні буде цілий штат досвідчених інженерів, які знаються у всіх сферах.

Захист інформації. Ми забезпечимо повну безпеку даних компанії і їх захист від вірусних атак, ви можете не сумніватися в чесності наших співробітників. Гарантується збереження комерційної таємниці та особистих даних.

Повний контроль витрат на всі послуги, пов’язані з IT-сферою. Нашим клієнтам надається повний набір звітної документації.

Що входить в ІТ-аутсорсинг?

ІТ-аутсорсинг організацій включає в себе широкий спектр послуг, спрямованих на забезпечення стабільної роботи комп’ютерної техніки, своєчасне усунення будь-яких неполадок і профілактику повторних неполадок. Ми пропонуємо клієнтам кілька варіантів абонентського обслуговування в залежності від величини бізнесу і кількості використовуваного компанією обладнання.


У перелік послуг в рамках аутсорсингу входять наступні напрямки роботи фахівців:


  • Закупівля нової комп’ютерної техніки, її встановлення та налаштування. Консультації фахівців при виборі дуже важливі: ми допоможемо знайти оптимальне рішення відповідно до завдань вашого бізнесу.
  • Установка і своєчасне оновлення програмного забезпечення. Ми працюємо з різноманітним програмним забезпеченням, воно встановлюються на комп’ютері клієнта і налагоджується для якісної роботи.
  • Технічне обслуговування з швидким усуненням будь-яких неполадок і збоїв. Також ми займаємося обслуговуванням серверів, оргтехніки, заправкою картриджів та обслуговуванням іншого обладнання.
  • Прокладка локальної мережі, а також підключення бездротових і дротових мереж для виходу в інтернет.
  • Своєчасна модернізація комп’ютерної техніки для прискорення її роботи. Вчасно проведений апгрейд дозволить працювати з найсучаснішим програмним забезпеченням, що дає високу швидкість обробки даних.

Таким чином, послуги IT-аутсорсингу компаній охоплюють всю сферу взаємодії з комп’ютерною та офісною технікою. Укладіть договір і доручіть професіоналам рішення всіх проблем з устаткуванням. Профілактичні роботи позбавлять від частих неполадок, а будь-які можливі несправності будуть усунені в мінімальні терміни.


Вартість IT-аутсорсингу

Ціна на IT-аутсорсинг залежить від обраного тарифного плану: ми пропонуємо вигідні рішення представникам малого, середнього та великого бізнесу. Підсумкова вартість залежить від кількості комп’ютерної та офісної техніки, а також від обраного режиму її обслуговування. Виклик майстра в офіс в рамках обраного тарифу здійснюється безкоштовно, ми працюємо з понеділка по суботу, детальний графік можна переглянути тут.


На сьогоднішній день комп’ютерний центр «Нейрон» обслуговує кілька десятків організацій, і наші клієнти залишаються задоволені якістю роботи фахівців. Щоб забезпечити стабільну роботу всієї техніки в офісі і повне збереження інформації, довірте справу професіоналам: зателефонуйте щоб вибрати відповідний тарифний план і укладіть договір вже сьогодні!